Hi, ik ben Zina!

Ik ben een F1 Goldendoodle. Ik ben een hele vrolijke, enthousiaste en aanhankelijke knuffelkont. 

Samen met mijn baasje gaan we vaak op pad bijvoorbeeld naar het bos, naar opa en oma in het verzorgingstehuis of op vakantie. De ouders van mijn baasje hebben ook twee F1 Goldendoodles Zoey & Zara. Ik vind het altijd geweldig om met hen samen te spelen en te rennen.

Ik heb recent samen met mijn baasje een opleiding afgerond waarbij wij samen mensen kunnen coachen. De functie van co-coach is op mijn lijf geschreven vanwege mijn zachtaardige, eerlijke en mensgerichte houding.

Naast dat ik moederhond ben voor Kings Goldendoodles Europe ben ik ook een dogfluencer met mijn eigen Instagram waar ik regelmatig leuke foto’s post. Mijn baasje heeft een eigen webshop,  met (handgemaakte) hondenaccessoires. Ik test maar al te graag de speeltjes uit, pas de bandana’s en ga veel op de foto.

Volg hier mijn instagram pagina! Pootje van Zina

Informatie over mij:

Ras: Goldendoodle
Geboren op: 01-12-2021
Schouderhoogte: 41cm

Goedgekeurd op:

 • NHeupdysplasie en Elleboogdysplasie (HD-ED)

  Bij HD wordt het heupgewricht groter dan de heupkom, waardoor bewegen moeizamer gaat.
  ED is een verzamelnaam van een aantal verschillende elleboog aandoeningen bij honden

 • NOog afwijkingen (ECVO)

  ECVO Is een speciaal oog onderzoek naar erfelijke oogziekten. Er wordt gekeken naar een breed spectrum oogafwijkingen, voorbeelden zijn:

  -Staar
  -Entropion
  -Membrana Pupillaris Persistens (MPP)
  -Netvliesaandoeningen 

 • NGedrag

  We vinden het belangrijk dat al onze honden goed gedrag vertonen. We kijken daarbij onder andere naar hoe sociaal, leergierig en vriendelijk ze zijn. Als ze niet aan onze criteria voldoen, wordt er niet mee gefokt.