Hoi, mijn naam is Simba!

Mijn officiële naam is Somebody To Love, deze naam doe ik ook echt eer aan. Ik ben enorm sociaal, aaibaar en super aanhankelijk. Ik word ook wel “blij ei” genoemd want ik ben altijd vrolijk.

Bij mijn gastgezin heb ik heel veel ruimte om los te lopen, te rennen, te snuffelen en te spelen samen met Quinn (zwarte oudere hond)  en Bailey (De kleinste van het stel).

Met mijn baasje doe ik op verschillende cursusen wat ik heel leuk vind om te doen. Voor lekkers doe ik heeeel goed mijn best en ben ik extra lief!.

Voor mijn mede-baasje Juliëtte ben ik echt speciaal, ze heeft een beperking en kan soms wel wat troost en ondersteuning gebruiken om wat meer vertrouwen te krijgen, en die geef ik haar graag!

 

Voor iedereen die dit leest een poot en een lik!

Informatie over mij:

Ras: Golden Retriever
Geboren op: 12-07-2019
Schouderhoogte: 52cm
Gewicht: 28kg

Goedgekeurd op:

 • NHeupdysplasie en Elleboogdysplasie (HD-ED)

  Bij HD wordt het heupgewricht groter dan de heupkom, waardoor bewegen moeizamer gaat.
  ED is een verzamelnaam van een aantal verschillende elleboog aandoeningen bij honden

 • NOog afwijkingen (ECVO)

  ECVO Is een speciaal oog onderzoek naar erfelijke oogziekten. Er wordt gekeken naar een breed spectrum oogafwijkingen, voorbeelden zijn:

  -Staar
  -Entropion
  -Membrana Pupillaris Persistens (MPP)
  -Netvliesaandoeningen 

 • NGedrag

  We vinden het belangrijk dat al onze honden goed gedrag vertonen. We kijken daarbij onder andere naar hoe sociaal, leergierig en vriendelijk ze zijn. Als ze niet aan onze criteria voldoen, wordt er niet mee gefokt.