Hallo, ik ben Mia!

Heel mijn leven heb ik al honden gehad, diverse rassen, maar nog nooit een Golden Retriever. Totdat Mia op mijn pad kwam, nu bijna 5 jaar geleden, ben ik overweldigd door haar karakter! Een hond die alles leuk vindt, iedereen lief vindt, ze is leergierig en altijd vrolijk. Een hele bijzondere hond. Ik kan haar  ècht ook overal mee naar toenemen. Ze past zich direct aan de andere omgeving, zelfs gezellig op het terrasje zitten vindt ze leuk. Iedereen reageert ook altijd zo enthousiast op Mia omdat ze zelf ook altijd komt kroelen met iedereen. Ze begroet met uitlaten altijd eerst de andere hond(en) en daarna hun baasje(s). Maar ze geniet toch het meeste van kinderen, zodra ze een kind ziet of een kinderstem hoort wilt ze er naar toe om te kroelen en spelen. Ze vindt het geweldig als in het weekend mijn bonuskinderen komen spelen. Daar is ze echt verliefd op!

-Gastgezin Mia

Informatie over mij:

Ras: Golden Retriever
Geboren op: 18-01-2017
Schouderhoogte: 48cm

Goedgekeurd op:

 • NHeupdysplasie en Elleboogdysplasie (HD-ED)

  Bij HD wordt het heupgewricht groter dan de heupkom, waardoor bewegen moeizamer gaat.
  ED is een verzamelnaam van een aantal verschillende elleboog aandoeningen bij honden

 • NOog afwijkingen (ECVO)

  ECVO Is een speciaal oog onderzoek naar erfelijke oogziekten. Er wordt gekeken naar een breed spectrum oogafwijkingen, voorbeelden zijn:

  -Staar
  -Entropion
  -Membrana Pupillaris Persistens (MPP)
  -Netvliesaandoeningen 

 • NGedrag

  We vinden het belangrijk dat al onze honden goed gedrag vertonen. We kijken daarbij onder andere naar hoe sociaal, leergierig en vriendelijk ze zijn. Als ze niet aan onze criteria voldoen, wordt er niet mee gefokt.