Maak kennis met Marie!

Marie is een Diva met hoofdletter. Op het eerste gezicht kijkt ze altijd de kat uit de boom maar weet ze dat het veilig is dan gaat ze los. Haar favoriete bezigheid is op zijn kop ondersteboven liggen slapen. Haar broer houdt van spelen maar Marie speelt alleen als ze er zin in heeft en tot verdriet van haar broer is dat niet altijd. Ze trekt haar eigen plan. Marie vindt zichzelf ook belangrijk als er een knuffel uit gedeeld wordt, maakt niet uit aan wie, dan zal zij zorgen dat ze als eerste aan de beurt komt. Rennen kan ze als de beste en in het bos is ze snel uit zicht tot ze beseft dat ze ons uit het oog heeft en komt snel terug om daarna weer weg te gaan. Marie is een pretletter die grappig is en die haar broer vaak laat denken; waar is ze nu mee bezig? Maar vergis je niet met die vragende ogen van haar wind ze je zo om je vinger….en dat weet ze!

Informatie over mij:

Ras: F1 Goldendoodle
Geboren op: 27-12-2017
Schouderhoogte: 48cm
Gewicht: 17,4kg

Goedgekeurd op:

 • NHeupdysplasie en Elleboogdysplasie (HD-ED)

  Bij HD wordt het heupgewricht groter dan de heupkom, waardoor bewegen moeizamer gaat.
  ED is een verzamelnaam van een aantal verschillende elleboog aandoeningen bij honden

 • NBloedziekte Von Willebrand (VWF)

  VWF is een aandoening van de bloedstolling.
  Dit kan ervoor zorgen dat wonden slecht genezen of en er hevige bloedingen kunnen ontstaan.

 • NOog afwijkingen (ECVO)

  ECVO Is een speciaal oog onderzoek naar erfelijke oogziekten. Er wordt gekeken naar een breed spectrum oogafwijkingen, voorbeelden zijn:

  -Staar
  -Entropion
  -Membrana Pupillaris Persistens (MPP)
  -Netvliesaandoeningen 

 • NGedrag

  We vinden het belangrijk dat al onze honden goed gedrag vertonen. We kijken daarbij onder andere naar hoe sociaal ze zijn, hoe leergierig en hoe vriendelijk. Als ze niet aan onze criteria voldoen wordt er niet mee gefokt.