Hoi, ik ben Guusje!

Ik ben een enthousiaste party doodle (kruising springerspaniël en poedel) en sinds mijn geboorte woon ik bij mijn gastgezin. Daar heb ik ook mijn broertje Ollie, een goldendoodle leren kennen. In het begin moesten we een beetje aan elkaar wennen, omdat Ollie heel rustig is en ik juist  als jonge pup alles wilde onderzoeken, overal mee spelen en vooral met hem! Nu zijn we aan elkaar gewend en wil Ollie ook graag met mij spelen, daar ben ik dol op.

Ik wil graag bij je zijn en plof dan ook vaak bij je op de bank in allerlei gekke houdingen, en dan draai ik heel schattig mijn hoofd als je me aanspreekt.

Ik zit vol gezellige energie en geniet van hard rennen, plassen water en over sloten springen. Ik ben altijd vies als ik uit het bos of van het strand terugkom!

Informatie over mij:

Ras: Partydoodle (F1)
Geboren op: 17-11-2019
Schouderhoogte: 47cm

Mijn Ouders:

Moeder: Silver (Konings Poedel)

Vader: Jayden (Engelse Springerspaniël)

Goedgekeurd op:

 • NHeupdysplasie en Elleboogdysplasie (HD-ED)

  Bij HD wordt het heupgewricht groter dan de heupkom, waardoor bewegen moeizamer gaat.
  ED is een verzamelnaam van een aantal verschillende elleboog aandoeningen bij honden

 • NOog afwijkingen (ECVO)

  ECVO Is een speciaal oog onderzoek naar erfelijke oogziekten. Er wordt gekeken naar een breed spectrum oogafwijkingen, voorbeelden zijn:

  -Staar
  -Entropion
  -Membrana Pupillaris Persistens (MPP)
  -Netvliesaandoeningen 

 • NGedrag

  We vinden het belangrijk dat al onze honden goed gedrag vertonen. We kijken daarbij onder andere naar hoe sociaal, leergierig en vriendelijk ze zijn. Als ze niet aan onze criteria voldoen, wordt er niet mee gefokt.