Hallo Allemaal, ik ben Evie!

Ik woon samen met Josee en Monique mijn gastgezin, twee dames waar ik het reuze naar mijn zin heb. De dag dat ik een eerste poot binnen zette voelde ik me gelijk thuis.Ik heb mijn plekje inmiddels in het gezin veroverd.

Ik ben een vrolijk lieve en gevoelige dame, die heel goed weet waar mijn plaats is in deze roedel. Ik volg samen met mijn vrouwtje een privé training voor Traumahond , dit omdat mijn vrouwtje ptss  heeft. Binnenkort moet ik mijn examen doen voor mijn eerste papiertje. De basis heb ik al aardig onder de knie,  zoals Sit, stay, down, wait, side, drop-it, ect ect Ik ga overal mee naar toe, naar de winkel, supermarkt, dokter, ziekenhuis… noem het maar op.

Maar soms ben ik weleens ondeugend,maar met mijn lieve blik smelt het vrouwtje en tover ik een glimlach op haar gezicht.Ik vindt het nog wel moeilijk om andere honden geen aandacht te geven, ik wil graag even socialiseren maar dat kan niet altijd. Bij elke  training leer ik meer bij. Daar moet ik nog wel aan werken als ik buitenhuis ben. Thuis krijg ik veel denkspelletjes zoals ‘zoek de lekkernijen, balspelletjes. Ik ben leergierig en wil graag werken voor een beloning. 1x per dag gaan we naar het losloopgebied omdat ik soms  intensieve bewegingsbehoefte heb, zodat ik de rest van dag er weer tegen kan. Ik heb een heerlijk leven binnen mijn roedel, inmiddels heb ik al 1 maal voor nakomelingen gezorgd, daardoor ben ik ook zelfverzekerder geworden. Ik ben dankbaar dat ik in deze roedel mag opgroeien tot een mooie, lieve, dame die geniet van het leven

Liefs Evie

Goedgekeurd op:

 • NHeupdysplasie en Elleboogdysplasie (HD-ED)

  Bij HD wordt het heupgewricht groter dan de heupkom, waardoor bewegen moeizamer gaat.
  ED is een verzamelnaam van een aantal verschillende elleboog aandoeningen bij honden

 • NOog afwijkingen (ECVO)

  ECVO Is een speciaal oog onderzoek naar erfelijke oogziekten. Er wordt gekeken naar een breed spectrum oogafwijkingen, voorbeelden zijn:

  -Staar
  -Entropion
  -Membrana Pupillaris Persistens (MPP)
  -Netvliesaandoeningen 

 • NGedrag

  We vinden het belangrijk dat al onze honden goed gedrag vertonen. We kijken daarbij onder andere naar hoe sociaal ze zijn, hoe leergierig en hoe vriendelijk. Als ze niet aan onze criteria voldoen wordt er niet mee gefokt.

Informatie over mij:

Ras: Goldendoodle F1
Geboren op: 01-12-2018
Schouderhoogte: 28cm