Deze Pagina is nog in ontwikkeling

Deze pagina is nog niet volledig af, we willen graag een fotoshoot inplannen van al onze mooie honden, maar door Covid-19 is dit momenteel niet haalbaar. 

De ouderdieren die wel beschikken over een foto zijn ook aanklikbaar voor meer informatie! 

Onze Kings & Queens

Kings Goldendoodles heeft Golden Retrievers, Poedels, Goldendoodles en enkele andere soorten Doodles als ouderdieren. Zo kunnen we F1 en F1b puppy’s fokken.

Al onze ouderdieren zijn medisch getest en vrij van HD-ED, oogafwijkingen en de bloedziekte Von Willebrand.

 

Een Gastgezin

Al onze ouderdieren wonen permanent in een gastgezin! Dit betekent dat ze leven als een normale huishond vol met liefde en aandacht van een gastgezin. Als een moeder 3 nestjes heeft gekregen mag ze met pensioen, wat betekent dat ze niet meer worden ingezet als moederdier.  Zo krijgen al onze ouderdieren de zorg en toewijding die ze individueel verdienen.

(Onze honden zitten niet maar voor 1 jaar bij een gastgezin, zoals het woord “gastgezin” in andere termen wel eens gebruikt wordt. Bij ons betekent dit dat ze van pup tot ouderdom bij hun gastgezin wonen.) 

Happy Familiy with their dog

Golden Retrievers

Al onze Golden Retrievers komen uit bewezen lijnen van een bijzonder getalenteerde fokker. Die al meer dan 35 jaar met enorm veel passie en kennis zijn stamboom lijnen voortbrengt. Naast het bijzondere rustige, werkwillige en zachte karakter van deze Golden Retrievers, heeft deze fokker met deze lijnen meerdere malen shows op wereldniveau gewonnen.

Juist hierdoor zijn we erg blij met onze prachtige Golden Retrievers uit deze lijnen. Hierdoor kunnen we de fantastische karaktereigenschappen doorgeven aan onze Doodles.

Goldendoodles

We hebben heel bewust de keuze gemaakt om fokker te worden van Goldendoodles. Dit vanwege ons uitgebreide begeleidingsprogramma van Stichting Assistentiehond Nederland. Deze honden voldoen geheel aan alle karaktereigenschappen om in te zetten als assistentie- of therapiehond. Onze Goldendoodles zorgen voor F1b en F1bb goldendoodle pups.

Poedel

Onze poedels hebben een fantastisch aanhankelijk en mensgericht karakter. Ze zijn super intelligent, speels en vrolijk. Het zijn erg trouwe honden die graag willen samenwerken met de baas. Juist vanwege deze geweldige karaktereigenschappen zetten zij ze in als moederdieren voor onze doodles.

Nog geen afbeelding beschikbaar

Ziva

Kings Golden Joy

Silver

Partydoodle

De partydoodle heeft veel dezelfde karaktereigenschappen als onze goldendoodle, wel kunnen ze iets actiever zijn. De moeders zijn bijna altijd harlekijn poedels wat voor leuke en speelse vachtkleuren zorgt.