Heb je interesse om gastgezin te worden van onze lieve moederhonden? 

Welkom bij Kings Goldendoodles, een erkende en ervaren fokker van Goldendoodles met geweldige karakter eigenschappen. We zijn gedreven in het fokken van gezonde, gelukkige en goed gesocialiseerde puppies die fantastische huisdieren en nog betere assistentiehonden zullen zijn. Maar we kunnen het niet alleen. We zijn afhankelijk van de hulp van onze super gastgezinnen. We hechten enorm veel waarde aan het welzijn van onze ouderdieren. Daarom wonen al onze moederhonden in een liefdevol thuis, bij een gastgezin. Dit zijn doorsnee gezinnen die onze mama’s in huis nemen als gewone huishond, om ervoor zorgen dat de moederhonden alle aandacht, liefde en beweging krijgen die ze verdienen.

Als gastgezin krijg je een van onze pups als extra gezinslid en houdt je haar voor de rest van haar leven. Onze moederhonden krijgen drie nestjes voordat ze met pensioen gaan waarna ze eigendom wordt van het gastgezin. Tijdens het einde van de dracht en gedurende de periode dat ze pups heeft, verblijft ze bij ons. Waarna ze weer meer dan een jaar thuis is voorafgaand aan het volgende nestje. We dekken alle kosten in verband met de dracht, zoals de progesterontesten, echo’s en al het andere wat bij een dracht komt kijken. Als gastgezin ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de hond, waaronder voeding, vachtverzorging, voldoende beweging en kosten omtrent de gezondheid. Maar voornamelijk voor de onvoorwaardelijke liefde en aandacht die onze geweldige mama’s echt verdienen.

Wij fokken onze goldendoodles voor onze Stichting Assistentiehond Nederland waar ze een prachtige rol vervullen van ontelbare waarde. En als geweldige huisdieren waar ze gezinnen over heel de wereld dag in dag uit veel plezier en gezelschap bieden. We zijn altijd op zoek naar liefdevolle gezinnen om deel uit te maken van ons fokprogramma en ons te helpen dit zo goed mogelijk uit te voeren. De moederhonden zijn gemiddeld 6,5 jaar oud als ze met pensioen gaan, waarna ze eigendom worden van het gastgezin. Tijdens de periode dat ze bij ons verblijft garanderen wij een rustige en vertrouwde omgeving en zorgen we ervoor dat ze de optimale verzorging krijgt. Wij geloven in verantwoord en ethisch fokken, en we zijn er trots op dat we dit samen met onze liefdevolle gastgezinnen kunnen waarmaken, zonder hen zouden we dit niet kunnen.

Een nieuw wollig familielid in huis nemen is een mooie ervaring. Je krijgt een gezonde en goed gesocialiseerde pup die met veel liefde en zorg is grootgebracht. Waarna jullie de opvoeding doorzetten. Dit zijn vaak goldenretriever of F1 goldendoodle teefjes. We begrijpen dat dit een grote verantwoordelijkheid is, en daarom zullen wij je bij elke fase begeleiden en ondersteunen.

Wat zoeken we in een gastgezin?
Iemand of een gezin met veel liefde voor honden, die wilt bijdragen aan een mooi doel en het voortzetten van ons prachtige fokprogramma. Iemand die zich er van bewust is van het feit dat je de hond drie keer gedurende haar leven een periode van ongeveer 9 weken bij ons verblijft, uiteraard mag je tussentijds vaak op kraamvisite komen. Iedereen zou deze rol kunnen vervullen; een jong stel, een gezin met of zonder kinderen. Ook katten, konijnen, honden, of andere huisdieren zijn geen probleem.

Wat verwachten we van jou?
– Goede verzorging en aandacht voor de hond.
– Beschikking tot een auto
– Enige flexibiliteit rondom de loopsheden.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent in het worden van een gastgezin, horen we uiteraard graag van je! Stuur een mailtje naar contact@goldendoodle.nl. Dan beantwoorden we graag al je vragen, en nodigen je uit voor een vrijblijvende persoonlijke kennismaking. Het is tenslotte erg belangrijk voor een goede samenwerking dat er een leuke klik is.