Aanmelding voor de Wachtlijst

Helaas is er zoals u al gemerkt heeft iets fout gegaan door een technische storing bij de betalingsverwerker. Dit vinden wij heel vervelend; onze welgemeende excuses hiervoor. De storing is gelukkig inmiddels verholpen. Echter, is door de storing het aantal aanmeldingen op de wachtlijst groter geworden dan de bedoeling was, voor een aantal mensen zal dit een langere wachttijd tot gevolg hebben. Deze kan hierdoor oplopen tot langer dan 1 jaar. Uiteraard is dit afhankelijk van moeder natuur.

Wat nu?

Uw aanvraag is helaas nog niet volledig binnengekomen bij ons. Daarom verzoeken wij u vriendelijk om nogmaals het formulier in te vullen. Zodra de betaling is gedaan is uw aanmelding compleet, hiervan krijgt u een bevestiging via de mail. De eerder ontvangen bevestiging komt te vervallen.  Vanaf dat moment staat u pas op de wachtlijst.

 

Wij begrijpen dat deze situatie en de verwarring die daar op volgde vervelend is, wij hebben geprobeerd u, door middel van deze e-mail zo volledig mogelijk te informeren en hopen u zo snel mogelijk te kunnen matchen met uw nieuwe huisgenoot!

Gelieve het onderstaande formulier nogmaals in te vullen. 

Het Proces