Lees wat anderen over Kings Goldendoodles zeggen.

Op deze pagina vind je verhalen, ervaringen en reviews van doodle eigenaren.

Neem gerust ook een kijkje in onze galerij

Deel je ervaring over Kings Goldendoodles Europe

18 + 7 =

Hugo 

Dit is Hugo, geboren op 01-12-2018. Pup van Mia en Umberto.

Hugo is een vriendelijke, enthousiaste, leergierige lieverd. Buiten is het de clown van de omgeving, waar Hugo is wordt het feest met de andere buurthonden.

Rennen, uitdagen, spelen, zwemmen en als het even kan lekker een modderbad nemen. Maar hij kan ook heerlijk van de natuur genieten, zitten en kijken, neem je tijd zeg ik dan.

 Binnen is hij rustig, en een echte luilak (s ‘morgens tot 8.00 niet aanspreekbaar). Behalve wanneer je naar de keuken gaat, dan is hij er als de kippen bij!

Gek op fruit, favoriet is een peer of banaan, dan zit hij als eerste op de bank, duurt het te lang dan hoor je van meneer een diepe zucht! Maar een appel of sinaasappel slaat hij ook niet af.

Vanaf de puptijd hebben we hem overal mee naar toe genomen dat is zo fijn, nu kan hij overal mee naar toe zonder probleem. Het is opmerkelijk dat hij zich aanpast aan de omgeving waar hij is, weet zich keurig te gedragen.

Naast de scootmobiel loopt hij keurig netjes, wanneer hij denkt, nou vrouwtje ik wordt nu wel een beetje moe (ahum….), weet hij dit goed aan te geven en wil hij tussen mijn benen heerlijk loungen.

Om een lang verhaal kort te maken, het is een lieve, sociale, enthousiaste, makkelijke, doerak! En is te vinden voor ondeugende streken.

Wie weet…. wanneer hij ‘volwassen’ is, een broertje of zusje erbij! En natuurlijk een doodle van Kings Goldendoodles! Hier krijgen ze een geweldige start beginnende vanaf dag één na de geboorte.

Daan en Marianne, baasjes van Hugo

Fluff met mijn allergiën

Zoals je ziet, is Fluff een prachthond, die onze harten heeft veroverd. Zelf ben ik zeer allergisch voor heel veel stoffen (van graspollen tot voeding). Daarnaast heb ik eczeem. Al vanaf jongs af aan wilde ik dolgraag een hond, maar dat idee ging vanwege mijn gezondheid al gauw de ijskast in. Totdat mijn man en ik hoorden van de anti-allergische vacht van een Goldendoodle. Er zijn dus wel degelijk honden die gehouden kunnen worden door mensen met een allergie. Wat een ontdekking! Mijn man en ik vinden het nog steeds onwerkelijk, maar ik heb geen enkele allergische reactie van Fluff. En dat terwijl ik onze cavia’s met plastic handschoenen aan moet aaien anders heb ik direct last van allergiebultjes.

We zijn zo blij dat we nu een hond kunnen houden en we zouden Fluff voor geen goud willen missen. Haar gezelligheid en vrolijkheid is onbetaalbaar! Fluff is erg aanhankelijk, een echte knuffelaar die geniet van aandacht. Ze is pienter, eigenwijs en houdt van gezelschap. Iedere ochtend begroet ze ons dolblij, volop kwispelend met een speeltje in haar bek.

Er op uit gaan met z’n drieën vindt ze heerlijk. Als we onze jassen pakken, staat ze al te kwispelen en vrolijk springt ze op de achterbank in de auto met een blik van: “Leuk, we gaan er op uit!”
Iedere woensdagavond gaan we naar de gehoorzaamheidstraining van Trainingscentrum Vrakking. Het is leuk om met je hond bezig te zijn en een goed opgevoede hond vinden we belangrijk.

Fluff is een echt gezinslid geworden en uiteraard gaat ze met de vakantie mee. Voor de zomervakantie hebben we al een mooi appartement uitgezocht waar honden zijn toegestaan. Gelukkig zijn die in Oostenrijk genoeg te vinden. Met z’n drieën hele dagen in de bergen wandelen. We kijken er nu al naar uit!

Groetjes van Céline en Mario en een poot van Fluff.

Doodle

Hallo,

Dit is een foto van Doodle.
Hij is toen net naar de kapper geweest, maar speels zoals hij is, had hij zich al terug vuil gemaakt.
Zoveel als mogelijk neem ik hem mee, maar als hij de auto ziet, verstopt hij zich. Haha.
Het is eigenlijk een bangschijter maar ontzettend lief en aanhankelijk.
Ik probeer hem, bij elke nieuwe ervaring, genoeg vertrouwen te geven om niet meer bang te hoeven zijn.
Hij is zo lief, dat hij een knabbeltje uit zijn muil laat nemen door onze kleine poedel Quincy. (tot ergernis van mijn man, die vindt dat erg)
Vandaag mag hij een dagje mee naar het werk, mijn collega’s zijn niet op kantoor, dus profiteer ik ervan. Is in ieder geval beter dan in de bench te zitten.
Deze zomer heb ik hem zover gekregen dat hij in de zee gelopen heeft en er plezier in had en ik ook.
Hij zorgt ervoor dat ik voldoende beweging heb, komt als een baby (mag eigenlijk niet) op mijn schoot zitten, echt grappig dat hij denkt net zo klein te zijn als Quincy. Kortom mijn ideale hond.
De volgende stap is een fietskar, dan kan ik hem overal mee naar toe nemen.

Vele Belgische groetjes,

Linda Janssens

Het is weer tijd voor een kort Doodle verslag.
Ik blijf erbij Doodle is de meest ongelooflijk lieve hond. Heel sympathiek naar mensen en dieren toe.
Tijdens onze vakantie in Frankrijk, moesten we ontelbare keren vertellen welk ras het is en iedereen wou hem aaien.
Op een gegeven moment was er een koppel met een licht mentaal gehandicapt meisje van 16/17 jaar. Die vond Doodle heel leuk en knuffelde hem zodanig dat ze heel zijn rug in beslag nam. Doodle had zich schrap gezet en onderging dit in alle rust.
De aandacht voor Doodle maakte wel dat ik hem geen seconde uit het oog verloor, stel dat iemand hem meenam…
Bij de wijnboer stond een ezel, Jules en een Duitse herder, Cesar, waarmee Doodle direct contact had.
Jules balken en Doodle blaffen en blijkbaar was er tussen beiden een connectie.
Hij geniet van de aandacht, als ik ’s avonds thuis kom en ik nog werk te doen heb, komt hij gewoon bij mij en geeft aan dat het Doodle tijd is.
Hij heeft zichzelf ook aangeleerd dat hij mij een groot plezier doet door mijn slippers te brengen, natuurlijk krijgt hij dan een hondensnoepje.
Ik voeg ook een foto bij van zijn eerste zwempartij. Het is een waterrat, elk plasje vind hij heel plezant en loopt hij ontelbare keren door. Thuis weet hij dan dat hij in de douche moet en daar stapt hij zonder probleem in.
Ik beschrijf hem nu als een superhond en dat is hij ook. Het enige “mankement” zijn de haren die snel knoopjes maken en de zwakke maag en darmen. Gelukkig niks ernstigs.
Hiervoor ben ik dan Shiatsu met hem gaan volgen. Dat was een hele belevenis, zowel voor hem als voor mij.
Voor hem heel relax, voor mij vermoeiend, want je bent toch een aantal uren met energie bezig.
Maar onze band is echt heel close, mijn beste vriend.
Ingrid, ik had nooit gedacht dat jij voor mij de beste hond kon kiezen, maar daar kom ik helemaal op terug. We zijn de perfecte match.
Zelfs zondag wordt ingevuld in functie van Doodle, ik ga niet weg als hij niet mee kan gaan. Tenslotte werken we beiden en heeft dat beestje toch aandacht nodig.
Soit, ik kan niet anders zeggen: Golden Doodle, voor mij geen andere hond meer.

Joya

Joya is een Goldendoodle van moeder Aemy en geboren in augustus 2009.

Even melden dat het geweldig met haar gaat, wat een lieve hond is ze toch. Ze is al zindelijk, en ‘s-nachts slaap ze ook lekker door. De bench is geen probleem en lekker wandelen en dan van alles ontdekken vindt zo ook helemaal geweldig. Een grote eter is ze inderdaad niet….

We doen lekker veel samen, neem haar zoveel mogelijk ergens mee naar toe, maar niet teveel op een dag, we zijn al bij de kinderboerderij geweest bij ons in de buurt, in de lift van een winkelcentrum, het winkelcentrum zelf, op bezoek bij de buurtjes een verzorgingstehuis, natuurlijk kennisgemaakt met onze Huppie (konijn), andere hondjes (groot en klein), kinderen enz.

Ze voelt zich helemaal thuis bij ons, met onze kinderen is ze zo leuk aan
het spelen en om alleen te zijn vindt ze ook geen probleem. Als ik haar
alleen laat blijf ik altijd even in de gang om te horen of ze gaat janken,
integendeel zelfs, ze ligt zeer tevreden in haar bench of gewoon in de
kamer. Ik (wij) kunnen het soms allemaal nog niet geloven, ze brengt zoveel vreugde en gezelligheid in huis…ik zei al tegen mijn man, ze kunnen ons de mooiste AUDI voor de deur zetten met alles erop en eraan (dat is namelijk onze droomauto…) inruil voor Joya…..dan mogen ze de AUTO zo weer meenemen dan krijgen ze van ons nog een tank benzine toe ha ha ha.

Vanmiddag gaat ze naar de dierenarts voor controle en inenting, en 1
december a.s. gaat ze met een puppiecursus beginnen. We houden jullie op de hoogte hoe het verder met haar gaat….

Een poot van Joya en de hartelijke groeten van ons allemaal, Fam.
Bruccoleri.

5
Geweldig lieve hond van hun gekocht. Elke dag heel veel.plezier met onze schat
Uschi Elzinga
Google Review
5
Mijn hondje, Filou, heeft ons al heel snel moeten verlaten wegens een tragisch ongeval. Het was een echte topper, zo slim, lief en speels. Ik had echt geen moeite met haar dingen aan te leren. Hierdoor was het verlies voor mij nog extra zwaar. Mijn kleine viervoeter, mijn beste maat, zo snel al moeten afgeven. Kings Goldendoodles heeft ons enorm hard geholpen met het verlies te verwerken. Waarvoor duizend maal dank! Heel fijn om te zien hoeveel jullie geven om de pups en om de eigenaren.
Simon Wils
5
Vandaag naar de dierenarts geweest met Riff voor zijn 9-weken vaccinatie. En meneertje is uiteraard uitgebreid nagekeken. Hij kreeg een 9,9 van de dierenarts , die erbij zei dat hij nooit tienen geeft. Ik mocht de complimenten geven aan de fokker. Bij dezen!
Pim Kaal
Facebook Review
5
We hebben een prachtige puppy (Abby en Umberto) van Kings Goldendoodles. Dit is een prachtige plek die echt om de dieren en hun nieuwe gezinnen geeft. Onze puppy is goed gesocialiseerd en na 8 weken was hij behoorlijk getraind om naar buiten te gaan wanneer dat nodig was. Ik beveel Kings ten zeerste aan. Bedankt aan Ingrid, Nicole en het hele team voor een geweldige ervaring.
K C
Google Review
4
Geweldig lieve hond via deze fokker gekregen
Anoniem
Google Review
5
Sinds 31-12 heb ik een hondje van Jullie. Wat een topper! Een stabielere, betrouwbaarder, gezonde blije hond had ik niet kunnen krijgen. Bij King Goldendoodles zijn ze duidelijk heel zorgvuldig met welke honden ze kruisen maar daarnaast is hun programma tussen geboorte en dat je je hond mee naar huis krijgt subliem. Zoveel aandacht voor uitgebalanceerde socialisatie, prikkeling en rust werpt zijn vruchten af. Ook de puppyschool was onder de indruk van mijn hond. Dank jullie wel!
Renee
5
Gewoon goed!!
J Lalkens
Google Review
5
Super Fokker! Ze heeft heel goed met ons meegedacht en voor ons via een gedragstest de juiste pup uitgekozen. Een schot in de roos!!! Pixie past perfect bij ons en we kunnen ons leven niet meer zonder haar voorstellen.
Angela
Google Review
5
Super fokker! Erg begaan met hun hondjes en de socialisatie van de pups is top! Kan er enkel maar goeds over zeggen 🙂
Julie Verwaest
5
Chico komt uit het nestje van 4 november 2018 van Tara x Umberto. Hij is een lieve, betrouwbare, eigenwijze, (soms iets te) enthousiaste doodle. Chico is heel rustig in huis en lekker actief tijdens de wandelingen en trainingen. Hij blijft erg graag bij ons in de buurt, is absoluut geen wegloper. Wij zijn erg blij met de match, die door Kings Goldendoodles voor ons is gemaakt. Dit hondje past bij ons, het klopt gewoon. Ik ben ook heel blij met alle informatie die we tijdens het wachten op en na de toewijzing van de pup hebben gekregen, o.a. over de vachtverzorging en de vachtwissel. Ook de socialisatie van de pups, zindelijkheidstraining en benchgewenning wordt bij jullie serieus aangepakt. En misschien nog wel het allerbelangrijkst: de liefde voor de pups en hun ouders is duidelijk zichtbaar!
Monique de Rooij